Spel Boef in de Wijk en onderzoek naar veiligheid

 

Doe jij op maandag 27 januari ook mee met het interactieve politiespel Boef in de Wijk? Met aanwijzingen van de politie spoor je de Boef in de Wijk op. Degene die de boef als eerste heeft gevonden, wint het spel. We laten je hiermee op een leuke manier met andere ogen naar je eigen omgeving kijken. We geven tips wat je kunt doen bij een verdachte situatie.

In deze video een voorproefje van het spannende spel.

 

Kom op maandag 27 januari om 16.45 uur naar de Antonius Abt School in Slot Haverleij en doe mee!  Voor een broodje en iets te drinken wordt gezorgd. 

 

Onderzoek veiligheid

Dezelfde avond gaat ook een onderzoek van start. Verbeteren van de veiligheid en de veiligheidsgevoelens van inwoners. Dit vraagt om maatwerk per wijk. We gaan hierover in gesprek met inwoners en organisaties in alle wijken en dorpen. Na Maaspoort en Empel gaan we dat nu in Engelen, Bokhoven en Haverleij doen.

 

Burgemeester in gesprek

Burgemeester Jack Mikkers zal er ook zijn: “Dit spel geeft aanleiding om met elkaar in gesprek te gaan. We willen graag horen hoe jij tegen de veiligheid in je eigen omgeving aankijkt. Zo kunnen we samen Engelen en Bokhoven nog veiliger maken.”

 

Geef je mening over veiligheid

Kun je er niet bij zijn, maar wil je toch laten weten hoe je over de veiligheid in Engelen denkt? Dat kan vanaf 27 januari op www.s-hertogenbosch.nl/veiligheidsplan.