over ons en onze betrokkenheid

De Bestuursraad Engelen Bokhoven is een door bewoners gekozen vertegenwoordiging van de bevolking en is bevoegd omtrent aangelegenheden, waarbij de belangen van zijn werkgebied specifiek zijn betrokken, aan burgemeester en wethouders of aan de burgemeester aanbevelingen te doen. Gevraagd en ongevraagd.

Wij adviseren de gemeenteraad van 's-Hertogenbosch in zaken die belangrijk zijn voor het behoud en de toekomst van Engelen (incl. Haverleij) en Bokhoven. 

bestuursraad 2018-2022

Op 21 maart 2018 hebben de inwoners van Engelen-Bokhoven weer gestemd voor hun bestuursraad. 

Het aantal geldige stemmen was 2176 zodat de kiesdrempel 242 bedroeg.  Om met voorkeurstemmen in de raad te kunnen worden benoemd zou een kandidaat minstens 121 stemmen moeten hebben. De nummers 10 en 11 van de kieslijst haalden deze drempel niet waardoor de Bestuursraad zal bestaan uit de nummers 1 tot en met 9.

Heel bijzonder is wel het aantal stemmen dat nummer 7 Bram van der Ploeg wist te verzamelen, namelijk 443! Wij wensen deze Bestuursraad heel veel wijsheid en kracht toe in de komende periode zodat ze heel veel voor onze gemeenschap kunnen betekenen.